dinsdag 30 november 2010

LAATSTE NIEUWTJES

Dit jaar wordt mijn ticket van Parijs naar Ouagadougou en terug door de firma Henkelman (vacuum systems) uit ´s-Hertogenbosch gesponsord.
Ik wist niet eens wie dat waren, maar Stefan Harleman die wel eens in September Rosmalen komt, had afgelopen januari tegen Otto gezegd dat ik hem moest bellen tegen de tijd dat ik weer zou vertrekken.
3 weken geleden heb ik die dus met lood in mijn schoenen gebeld, ik ken de man helemaal niet en dacht dat hij zijn belofte aan Otto al vergeten zou zijn.
Maar hij wilde mijn reis nog steeds sponsoren en bij ´Bottles en Bites´ onder het genot van een drankje is alles geregeld.

Hierdoor hoef ik nog maar 450,00 euro zelf bij mijn reis te leggen.

Hartelijk bedankt!!!                           www.henkelman.com/nl

Parijs - Ouagadougou
 Ouagadougou – Parijs

Een van mijn grootste en trouwste sponsors, die graag onbekend wil blijven heeft ook dit jaar weer 1000,00 euro gesponsord voor mijn project in Sorubouly. Bedankt D.
Daarnaast zijn er nog een aantal particulieren die ook weer trouw gesponsord hebben.

Ik wil hen allemaal heel hartelijk bedanken voor hun steun.

Het sponsorgeld staat momenteel op 1790,00 euro. Dit is niet erg veel, maar de ervaring leert mij dat het er de laatste weken vaak nog een aanzienlijk bedrag bij komt.
Laten we hopen dat dit ook dit jaar weer geldt.

Mijn jongste tante wordt 7 januari 60 jaar en als cadeautip heeft zij een envelop, iedereen weet wat dit betekent: geld.
Bij de uitnodiging is een schrijven gevoegd over mijn project en de verjaardagscentjes gaan naar, je raadt het al: Sorubouly. Is dit geen geweldige geste!!!

Nog maar 6 weken en ik ben er al. Het begint al te kriebelen. Dit jaar mag ik 46 kg aan bagage meenemen, dus alle kinderkleding, bungles en kleine knuffels neem ik mee. Voor mezelf heb ik maar zo´n 6 kg nodig.

Bedankt Sabine, Alexandra, Nienke en Kim voor de kinderkleding.
Afdeling mondzorg, hulpmiddelen en paramedisch wil ik bedanken voor alle knuffels en natuurlijk ook Super de Boer en Sabine voor 300 bungles en 1000 ballonnen. Nu hebben alle kinderen in Sorubouly een klein knuffeltje, iets wat ze nog nooit gehad hebben. Ze kennen daar helemaal geen knuffels of speelgoed.Dit was het weer voor deze keer. Iedereen bedankt en mocht je nog wat willen en kunnen sponsoren heeeeeeeeeeeeeeeeel graag!!!

Bankrekeningnummer 18.19.49.318 t.n.v. C.H.M. Schlager o.v.v. project Sorubouly
Geen opmerkingen:

Een reactie posten