vrijdag 27 december 2013

Hallo lieve sponsors,

Zoals jullie in mijn vorige bericht hebben kunnen lezen, is mijn reis in januari niet doorgegegaan. Natuurlijk ga ik in januari wel weer. Er is nog zoveel te doen dat ik de komende jaren nog wel bezig ben in Burkina Faso. Ik vertek al snel, namelijk op  6 januari 2014. Dat is al over 10 dagen en ik moet zeggen dat het nu wel begint te kriebelen. Voorheen was ik druk bezig met de voorbereidingen voor Kerst en bovendien is mijn moeder onlangs geopereerd. Dus Burkina Faso leek nog heel ver weg, letterlijk en figuurlijk. Nu deze dagen echter voorbij zijn ben ik druk bezig met de voorbereidingen van mijn reis.
De bedoeling is dat ik dit jaar de boomgaard ga uitbreiden in Sorobouly, een klein schooltje ga bouwen in Zinakongo en waterputten ga slaan in Boromisi. Deze dorpen liggen in een straal van 20 kilometer van Sorobouly en zijn nog enigszins met een scootertje te bereiken, zoals jullie weten zijn er daar geen wegen en met een auto kom je al helemaal niet in de dorpen. Dan maarop de scooter en een goede nierband om.
Omdat ik de tijd van afgelopen misgelopen jaar wil inhalen, ben ik zo vrij om op de valreep te vragen of jullie nog iets kunnen en willen missen voor de mensen in de dorpen. Het zou heel fijn zijn als er nog wat sponsorgeld binnen zou komen. En zoals jullie weten, zonder jullie hulp kan ik het niet. Jullie zijn een wezenlijk onderdeel van alle projecten. Ik had zonder jullie hulp deze mensen nooit kunnen helpen. Mijn dank is dan ook zeer groot en daarom durf ik wederom een beroep op jullie te doen, omdat jullie al die jaren vertrouwen in mij hebben gesteld en ik dit nog nooit beschaamd heb.

Nu  na de Kerstdagen, die de meesten onder jullie in familiekring vieren is het tijd om aan andere mensen te denken die jullie steun hard nodig hebben.
Ik hoop dat iedereen een fijne Kerst heeft gehad en ik wens jullie allen en heel gezond en gelukkig 2014!!!!!

Lieve groetjes van Ilona Schlager
Bankrekeningnummer: 18 19 49 318 o.v.v. Sprankje Hoop

2 opmerkingen:

  1. Hoi Ilona,

    Wij (Tim en ik) hebben ook nog even onze bijdrage gedaan voor Sprankje Hoop. We wensen je veel succes!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat goed dat mensen zulke acties blijven doen. Goed bezig hoor!

    BeantwoordenVerwijderen